Eenvoudige stappen om het Microsoft-wachtwoord opnieuw in te stellen op uw apparaat

contact opnemen met microsoft

Heeft u problemen met het opnieuw instellen van uw Microsoft-wachtwoord? Dan ben je de juiste blog aan het lezen. Deze blog geeft u waardevol inzicht over hoe u hetzelfde op uw apparaat kunt resetten. Het is daarom raadzaam om de blog zorgvuldig door te nemen om een antwoord te vinden.
In technisch opzicht kunnen er enkele redenen zijn, zoals het wachtwoord vergeten, tweestapsverificatie ingeschakeld, reizen of een nieuw apparaat gebruiken, voor elk probleem moet u contact opnemen met het technische team van Microsoft voor hulp.

De stappen om uw MS-wachtwoord opnieuw in te stellen kunnen als volgt worden gemarkeerd:

  • Ga naar uw wachtwoordpagina opnieuw instellen
  • Klik op Volgende door de reden te selecteren waarom u de geheime code van uw account opnieuw moet instellen • Voer de tekens in van de e-mail die is gekoppeld aan Microsoft en die moet worden hersteld. Er zijn meerdere accounts op pc. Kies degene die je wilt herstellen.
  • Klik op Volgende nadat u de tekens op het scherm hebt ingevoerd onder het scherm "Herstelaccount".
  • In geval van beveiligingsinformatie wordt een OTP verzonden naar het opgegeven alternatieve telefoonnummer of e-mailadres.
  • Als u de tekst selecteert, voert u de laatste vier cijfers van uw telefoonnr in en klikt u op verzendcode.
  • Als de code als een tekstbericht of e-mail op een afzonderlijk apparaat wordt verzonden, kiest u vervolgens door de code in te voeren.
  • Het nieuwe wachtwoord is klaar nadat u de beveiligingscode op het volgende scherm hebt ingevoerd
Meld u aan met uw nieuwe Microsoft-accountwachtwoord.Over het algemeen kunnen er meerdere redenen zijn waarom u zich niet kunt aanmelden bij uw Microsoft-account en het opnieuw instellen van het wachtwoord, in het geval u hetzelfde vergeet, een van de belangrijkste factoren is zoals hierboven besproken. Neem daarom bij problemen met uw MS-account contact op met het Microsoft Contact-team voor nauwkeurige oplossingen op de meest efficiënte manier.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?