Weet hoe u uw Microsoft-kantoor in eenvoudige stappen kunt upgraden

bellen microsoft belgie

Microsoft office omvat alles wat u nodig heeft voor computergebruik op kantoor. Het is vooraf geïnstalleerd met belangrijke applicaties zoals MS Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Het zorgt op een uitgebreide manier voor uw computer behoeften.Het kan voorkomen dat uw pc trager wordt of er is een probleem met het downloaden van iets met de huidige versie, het probleem kan liggen in uw corrupte vensters. Hiervoor moet je hetzelfde upgraden, gecombineerd met de technische assistentie van klantenservice Bellen Microsoft op de volgende manieren:

Methode 1: upgrade van 2013 naar 2016
 
• Ga eerst naar de Microsoft-accountpagina en voer uw e-mailadres en wachtwoord in om in te loggen. Ga verder door op Volgende te klikken. Hiermee gaat u naar de Microsoft-accountpagina.

• Klik eronder op het tabblad Services en abonnementen, bovenaan de pagina. Er verschijnt een nieuw dialoogvenster. Druk hier op de optie Office installeren; het moet onder een tekstvak staan ​​waarin staat dat nieuwe versie 2016 beschikbaar is.

• Zodra u op de installatieoptie klikt, wordt u gevraagd om Office 2016 op uw pc te installeren. Ga naar het standaard download venster op het bureaublad en klik tweemaal op het installatiebestand van het kantoor en wacht tot het installatieproces is voltooid.

 Methode 2: 365-abonnement gekocht

• Open de Microsoft-winkelpagina nadat u zich hebt aangemeld met uw e-mailadres en wachtwoord. Daarin klikt u op het tabblad software en apps en selecteert u kantoor, onder de vervolgkeuzelijst die ernaast wordt weergegeven.

• Klik om de beschikbare kantoor opties te kiezen, zoals 365 thuis, persoonlijk, thuis en student 365. Dit zijn de drie populaire opties. Tik na het selecteren van een specifieke optie op de knop Nu kopen en downloaden.

• Tik op de afreken optie en bevestig dat u die specifieke versie wilt kopen. Meld u vervolgens opnieuw aan om toegang te krijgen tot de betalings informatie pagina.

• Voer onder het subtabblad Controle en bestelling plaatsen indien nodig de informatie met betrekking tot betaling in. Anders moet u een betalingsmethode of een factuuradres toevoegen.

• Ga ten slotte verder nadat u op de optie voor het plaatsen van een bestelling hebt geklikt om het geselecteerde abonnement te kopen en op de pc te installeren.

Naast de bovenstaande stappen voor probleemoplossing, kunt u ook de hulp inroepen van de helpdesk van Microsoft bellen belgie om de ultieme oplossingen voor de problemen te krijgen. Ze hebben de gecertificeerde trainers om u 24 * 7 resoluties te geven met de beste beschikbare technieken.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?