Wijzig de abonnementen van Microsoft op uw apparaat

We weten allemaal dat er een abonnement splan is bij Microsoft, waarbij we het plan moeten selecteren op basis van onze behoeften. Maar sommige mensen weten niet hoe ze dat moeten doen, dus alleen om die reden zijn we hier om u de stappen daarvoor te geven, dus volg gewoon de blog om de oplossing te krijgen.
bellen microsoft

De stappen voor het wijzigen van de abonnementen van Microsoft worden hieronder gegeven, dus volg deze gewoon en in het geval van verwarring, moet je Bellen Microsoft om hulp vragen. Nu zijn de stappen;
  • Allereerst moet u de service- en abonnement soptie selecteren in uw Microsoft-account.
  • Nadat u dit heeft geselecteerd, moet u naar de abonnement soptie in de lijst gaan.
  • Daar moet u de optie Beheren selecteren.
  • Daarna moet u de wijziging soptie selecteren.
  • Vervolgens moet u de schakelaar optie selecteren die u daar gemakkelijk kunt vinden.
  • U moet dan naar de nieuwe herhaling gaan.
  • Maar als u dit niet vindt, moet u controleren of de terugkerende facturering is ingeschakeld of niet.
Het bovenstaande zijn dus de stappen waarmee u het abonnement op uw Microsoft-account eenvoudig kunt aanpassen. Maar als u nog steeds hulp nodig heeft met betrekking tot Microsoft, dan bent u, zonder tijd te verspillen, verplicht Bellen Microsoft Belgie te vertellen over het probleem waarmee u wordt geconfronteerd in Microsoft en dan zouden zij u de volledige oplossing bieden. En als je wilt, kun je de website bezoeken en de verschillende blogs bekijken die daar worden gegeven, dus waar heb je nu naar op zoek, je hebt alle oplossingen, dus kies er een naar jouw gemak. En maak je geen zorgen als je je niet op je gemak voelt bij het voeren van de spraakoproep, want we hebben het alternatief hiervoor, namelijk live chat, dus doe dat ook met je behoefte.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?