Hoe installeer ik Microsoft Office 2010?

Microsoft is de op twee na grootste softwareapplicatie na Apple en Amazon. Het is gespecialiseerd in de productie, productie, licentiëring en verkoop van computersoftware door veel mensen over de hele wereld. Het is voortdurend geëvolueerd door nieuwe innovaties en fusies en biedt ook datamining en administratieve diensten aan grote ondernemingen. De populariteit is vooral te danken aan de geïntegreerde kantoorsuite die het biedt. Het bevat enkele van de belangrijke applicaties zoals MS Excel, Word, PowerPoint of één zakelijke drive.Hier, met de technische assistentie van microsoft telefoonnummer, zullen we een korte handleiding geven over het installeren van MS Office 2010 en bevat de bovengenoemde belangrijke applicaties. Het wordt geleverd in zowel Home-, studenten- als professionele pakketten, maar het installatieproces blijft hetzelfde als beschreven in de volgende stappen:
microsoft telefoonnummer
  • Verwijder eerst de oude versie van het kantoor. Klik hiervoor op open het configuratiescherm en selecteer de programma's en functies. Wacht tot de lijst is geladen en selecteer vervolgens de oude kantoorinstallatie.
  • Ga verder door op de verwijdering te tikken en de knop te verwijderen en wacht tot het verwijderingsproces is voltooid.
  • Plaats de dvd van Office 2010. Of u kunt ook het gedownloade installatiebestand openen dat u ontving toen u Office 2010 voor het eerst kocht.
  • Ga verder met het invoeren van de productsleutel van 25 tekens op de verpakking. In het geval van online aankoop wordt hetzelfde weergegeven in het bevestigingsvenster van de bestelling.
  • Accepteer de gebruiksvoorwaarden van Microsoft om verder te gaan met het installatieproces. Vink de betreffende vakjes aan om te bevestigen dat u aan de licentievoorwaarden voldoet.
  • Kies onder de installatieopties de installatie door op de knop Nu installeren te klikken. Selecteer aanpassen om op te geven welke producten moeten worden geïnstalleerd.
  • Wacht ten slotte tot de installatie is voltooid. Nadat u de installatieopties hebt gekozen, wordt het kantoor automatisch geïnstalleerd.

Voor verdere ondersteuning kunt u contact opnemen met Microsoft helpdesk telefoonnummer . Neem contact op met het ondersteuningsteam om de best mogelijke oplossing te krijgen. Als externe dienstverlener streven zij ernaar om binnen de kortst mogelijke tijd bevredigende oplossingen te bieden. De experts werken al tientallen jaren op dit gebied en beschikken over de nieuwste tools en technologie om de problemen op te lossen.


Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?