Hoe Microsoft Security Essentials installeren?

Microsoft is het op twee na grootste softwarebedrijf dat zich bezighoudt met het ontwikkelen, ondersteunen, produceren en in licentie geven van de software die door veel mensen over de hele wereld wordt gebruikt. Hoewel het belangrijkste voordeel ligt in het geïntegreerde zakelijke pakket, is het ook een redder als het gaat om het leveren van een snelle, lichtgewicht antivirusoplossing voor de Windows-pc. Microsoft maakt een antivirusprogramma, een gratis versie die beschikbaar is voor alle Windows-gebruikers. Het is heel eenvoudig om hetzelfde binnen enkele seconden te downloaden en te installeren.Hier, met de technische assistentie van Microsoft helpdesk telefoonnummer, zullen we snelle stappen geven voor het installeren van de software die zeer essentieel is om uw pc te beschermen tegen online cyberdreigingen in een wereld vol hackers en fraudeurs, zoals hieronder beschreven:
  • Bezoek eerst de Microsoft Essentials-beveiligingswebsite op een van de internetzoekopdrachten. Zorg ervoor dat er geen andere antivirussoftware tegelijk in het systeem is geïnstalleerd.
  • Ga verder door op de knop Nu downloaden te klikken. Dit is essentieel om het automatisch downloaden van het installatiebestand te hervatten.
  • Op basis van de browserinstellingen wordt u gevraagd het bestand te accepteren voordat het wordt gedownload.
  • Ga verder door het installatiebestand uit te voeren. Nadat het downloadproces is voltooid, opent u het bestand om de installatie-instellingen standaard te hervatten.
  • Voordat u de installatie hervat, moet u ervoor zorgen dat u de Windows-firewall inschakelt als er geen andere firewall is.
  • Vink na voltooiing van de installatie een vakje aan om de eerste scan onmiddellijk uit te voeren.
  • Als u een scanschema wilt instellen, klikt u onder het tabblad Instellingen van de beveiligingsbenodigdheden op de geplande scanoptie. Vooral als u wilt dat de pc de bestanden automatisch scant op virussen en malware.
  • Maak met behulp van het tabblad Instellingen de nodige aanpassingen in de gewenste programma's.
  • Als alternatief kunt u het scannen van gedownloade bestanden in- of uitschakelen.
  • Tenslotte om het programma up-to-date te houden. Gebruik het updatetabblad om te controleren of de antivirusdefinities actueel zijn.
Voor aanvullende ondersteuning kunt u contact opnemen met de Microsoft helpdesk. Als onafhankelijke dienstverlener van derden bieden zij uitstekende oplossingen aan de klanten die effectief en resultaatgericht zijn. Ze gebruiken ook innovatieve tools om de problemen gemakkelijk en binnen een kort tijdsbestek op te lossen.


Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?