Hoe het vergeten wachtwoord van een Microsoft-account herstellen?

Microsoft staat bekend om het leveren van de beste technische software aan een groot aantal mensen. U kunt het abonnement gebruiken op uw pc, laptop, tablet en telefoonnummer. Maar als softwaretoepassing is het vatbaar voor technische storingen en een van die veelvoorkomende problemen is het herstel van het vergeten wachtwoord van het Microsoft-account. In het geval dat u geen wachtwoordbeheerder gebruikt, zijn de complexe wachtwoorden moeilijk te onthouden.Als u het wachtwoord van uw Microsoft-account bent vergeten, of dit nu het account is van Outlook.com, live .com of hotmail.com, is het vrij eenvoudig om het account te herstellen door het wachtwoord opnieuw in te stellen op iets nieuws. Dus, met microsoft contacts, kunnen de stappen hiervoor als volgt worden geïdentificeerd:
contact opnemen met microsoft
  • Ga met behulp van uw webbrowser naar de Microsoft-account pagina en tik op "inloggen" in de rechterbovenhoek.
  • Ga verder door uw Microsoft-gebruikersnaam in te typen en tik vervolgens op de knop "Volgende".
  • Tik vervolgens onder het veld voor het wachtwoord op de link "Mijn wachtwoord vergeten".
  • Selecteer in het volgende scherm de optie "Ik ben mijn wachtwoord vergeten" en tik vervolgens op de knop "Volgende".
  • U wordt gevraagd de tekens te ondertekenen die u op het scherm ziet als veiligheidsmaatregel. Dit is mogelijk door op de volgende knop te tikken.
  • De meest cruciale stap is om uw identiteit te verifiëren met het e-mailadres of telefoonnummer dat al in het bestand staat en klik op de knop Code verzenden.
  • Ga door met het typen van de ontvangen code in de e-mail en klik op de knop Volgende.
  • Typ handmatig het nieuwe wachtwoord en bevestig dit. Ga verder door op de volgende knop te tikken.
  • Het wachtwoord is nu gewijzigd. Nadat u nogmaals op de knop "Volgende" hebt geklikt, wordt u naar het aanmeldingsscherm geleid, zodat u zich met het nieuwe wachtwoord kunt aanmelden.
  • De wachtwoordwijziging geeft aan dat het account is hersteld.

Neem voor aanvullende ondersteuning contact op met contact opnemen met microsoft . Hier bent u verzekerd van optimale oplossingen en functies. De gebruiker is verzekerd van echte ondersteuning en deskundige hulp. De technische leidinggevenden komen in aanmerking om u de beste services en oplossingen te bieden. Hoewel verschillende andere bedrijven beweren technische ondersteuning te bieden, zijn hun diensten niet betrouwbaar. De professionals staan ​​altijd voor u klaar, dus u kunt er zeker van zijn dat u de hele dag hulp krijgt.











Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?