Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?

Microsoft is als softwarebedrijf gespecialiseerd in het verkopen, in licentie geven, vervaardigen en produceren van hardware en software. Microsoft Store (voorheen bekend als Windows Store) is de officiële marktplaats voor het downloaden van apps. Gebruikers hebben problemen gemeld bij het downloaden van de apps, aangezien sommige ontwikkelaars toestaan ​​dat de uitvoerbare bestanden rechtstreeks van hun sites worden gedownload, niet iedereen.Aangezien de winkel de officiële bestemming is van Windows 10-apps en als uw Windows Store-app de apps niet correct downloadt, hebben we hiervoor een specifieke oplossing door uit te loggen bij uw Microsoft-winkel, hiervoor zullen we de hulp van bellen microsoft, zoals beschreven in de volgende stappen:

bellen microsoft

  • Eerst moet u ervoor zorgen dat de winkel-app wordt geopend.
  • Ga verder door op uw account pictogram te tikken, links van de zoekbalk. Het zou het mogelijk maken om hier een afbeelding te zien die is gekoppeld aan het Windows-account.
  • U moet hier op uw accountnaam klikken. Het is mogelijk om deze optie bovenaan het resulterende vervolgkeuzemenu te vinden.
  • Tik op uw accountnaam onder het pop-upvenster. Klik vervolgens op de uitlogoptie van de winkel-app onder uw naam.
  • Ga verder door nogmaals op uw account pictogram te tikken. Druk daarna op de login.
  • De volgende stap is om op uw accountnaam te klikken. U kunt dit bovenaan het pop-upmenu vinden.
  • Voer desgevraagd het wachtwoord of de pincode in. Hetzelfde zou je terug ondertekenen in de winkel-app.
  • Ten slotte kunt u het tabblad downloads bekijken. Als het inloggen en uitloggen uw probleem oplost, zouden de downloads moeten zijn hervat.

Als alternatief kunt u ook proberen uw cachegeheugen en cookies te wissen en uw huidige apps bij te werken. Voor verdere ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met bellen microsoft belgie, om in een mum van tijd nauwkeurige en betrouwbare oplossingen te krijgen. U kunt hun officiële website bezoeken om rechtstreeks met de experts te praten via live chats. Als u uw probleem zelf wilt oplossen, raadpleegt u hun zelfhulpgidsen in de vorm van praktische blogs. Zonder tijd te verspillen, kunt u het klantenservicenummer bellen om u op de meest effectieve manier te helpen.



Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie