Manier om een ​​Windows-licentie te verbinden met een Microsoft-account?

We weten allemaal dat een enkele Microsoft-account u zal helpen om de verschillende applicaties met betrekking tot die account in te voeren zonder het wachtwoord steeds opnieuw in te voeren. Er is echter een kans dat u goed op de hoogte bent van alle functies van het account, maar toch een aspect tegenkomt dat u niet kent. Hier, in dit stukje informatie, proberen we een dergelijk aspect van hetzelfde account te bespreken dat betrekking heeft op het verbinden van een Windows-licentie met het specifieke account dat zeker beveiliging aan de productsleutel zal toevoegen. Maakt u zich ook zorgen over een probleem in verband met uw account? Benader dan zo snel mogelijk microsoft telefoon.

De stappen om een ​​Windows-licentie met hetzelfde account te verbinden, worden hieronder beschreven: -

  • U moet eerst uw bureaublad openen en vervolgens op de Windows-toets + I drukken, waarmee u naar de instellingen-app van het account gaat.
  • En wanneer je de instellingen-app bereikt, moet je klikken op update en beveiligingsoptie die op je scherm knippert.
  • Ga daarna naar het menu aan de linkerkant en tik op de activerings optie om het proces van het toevoegen van een licentie te beëindigen.
  • Uiteindelijk kunt u ook het account toevoegen waar u uw productsleutel wilt opslaan door de verschillende stappen ervoor te volgen.
Dit zijn de instructies die moeten worden gevolgd om een ​​licentie snel aan een bovengenoemde account te koppelen. Als u deze oplossing nog steeds niet bevredigend vindt, kunt u het microsoft contact telefoon naar wens rechtstreeks bellen. We zijn er allemaal om u te helpen de problemen zeker als een professional op te lossen. We werken ook altijd voor het welzijn van onze klanten in plaats van winst te maken met uw problemen. U kunt ons bereiken via live-chats, e-mails en telefoontjes. Denk er niet over na, of het probleem nu groot of klein is. Geef dus gewoon een kern van uw probleem en ontvang de effectieve oplossingen van onze kant.


Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?