Manier om uw Microsoft-account op een snelle manier te ontgrendelen?

Het Microsoft-account kan worden beschouwd als een samenwerking van verschillende apps en suites die samenkomen om het gemak van zowel de professionele als persoonlijke dagelijkse taken van de gebruikers te vergroten. Hoe uitstekend dit account ook werkt, door de aanwezigheid van meerdere suites komt het zeker ook bepaalde technische en niet-technische problemen tegen. Laten we eerst wat licht werpen op de meest voorkomende vraag die door een groot aantal gebruikers is opgeworpen en die vraagt ​​naar een gemakkelijkste manier om het specifieke account te ontgrendelen wanneer het tijdelijk wordt geblokkeerd. Het is raadzaam om het Microsoft Contacts nummer te bellen voor het geval u ook een probleem ondervindt in verband met uw account.

Hieronder worden stappen besproken om hetzelfde account op een gemakkelijke manier te ontgrendelen: -

  • U moet via een webbrowser naar http://account.microsoft.com navigeren en u moet zich aanmelden bij het account dat is vergrendeld.
  • Nu moet u het contactnummer opgeven en de beveiligingscode voor een sms-bericht of een e-mailaccount opvragen.
  • Nadat u de modus hebt geselecteerd of een beveiligingscode hebt ontvangen, moet u dezelfde code op de webpagina invoeren om door te gaan naar de volgende stap.
  • Uiteindelijk moet u het wachtwoord van het account wijzigen van het oude naar het nieuwe om het proces op de juiste manier te voltooien.
Dit zijn de toppen waarmee u rekening moet houden bij het ontgrendelen van uw tijdelijk vergrendelde account. Als de bovengenoemde stappen u geen bevredigende resultaten opleveren, neem dan zo snel mogelijk contact op met Contact opnemen met microsoft . We beloven u om elke vraag of situatie als een professional op te lossen, omdat we een ervaren team van technici hebben met alle apparatuur die uw vraag bespreken en vervolgens naar hetzelfde handelen. We begrijpen ook volledig de urgentie van de situatie en de waarde van uw tijd.Daarom behandelen we uw bezorgdheid als onze hoogste prioriteit en werken we met al onze inspanningen om de nodige uitweg te vinden.


Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?