Ultieme gids om geld toe te voegen aan uw Microsoft-account

Als u geld aan uw Microsoft-account wilt toevoegen, moet u er eerst voor zorgen dat de betaalmethoden actueel zijn op het account. Als dit het geval is, kunt u alleen het geld op uw respectieve rekening storten. U moet ook een cadeaubon inwisselen om het geld aan uw Microsoft helpdesk bellen account toe te voegen. Nadat u het geld heeft toegevoegd, kunt u eenvoudig films, games, in-app-aankopen en nog veel meer kopen.

Je moet deze blog goed doorlopen en het geld direct op je rekening storten. In geval van problemen kunt u voor hulp contact opnemen met het Microsoft-team. Nu worden de stappen voor het toevoegen van het geld hieronder vermeld;

  • Allereerst moet u naar de Microsoft Store gaan en naar de cadeaubon pagina gaan.
  • Daar selecteert u gewoon de Microsoft-cadeaubon en vervolgens moet u het vervolgkeuzemenu selecteren.
  • Nadat u dit heeft gedaan, moet u het respectieve bedrag kiezen dat u moet toevoegen.
  • Vervolgens moet u naar het afrekenproces gaan.
  • U moet ook dat e-mailadres kunnen zien en uw naam wordt als ontvangstbewijs weergegeven.
  • U ontvangt dan een e-mail met de cadeaucode als deze is bevestigd.
  • U moet nu weer naar de inwissel pagina gaan.
  • Daar wordt u voorgesteld om gewoon de code in te voeren en ten slotte op de volgende optie te klikken.
NOTITIE
Om het geld toe te voegen, heb je een cadeaubon nodig. Maar als u het niet heeft, is het verplicht dat u het voor hetzelfde koopt.Na het volgen van de bovenstaande stappen kunt u dus gemakkelijk geld toevoegen aan uw respectieve Microsoft-account. Maar voor het geval u nog andere problemen ondervindt die verband houden met Microsoft, wordt u aangeraden de officiële website te bezoeken. Daar kunt u terecht voor een van de verschillende blogs voor uw respectieve probleem. Anders is Microsoft belgie bellen er altijd om u te helpen met de juiste begeleiding. U kunt ze dus zonder enige aarzeling bereiken wanneer u maar wilt. Als u een probleem tegenkomt, stop dan met het verspillen van meer tijd en ga rechtstreeks naar de Microsoft-experts voor hulp en oplossingen.

Comments

Popular posts from this blog

Wat te doen als een Microsoft-account om een ​​wachtwoord blijft vragen?

Microsoft Bellen Belgie

Hoe op afstand uitloggen uit de Microsoft Store?